keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Jonkun muun käsityötä

Tervetuloa kaikki lukijat, mutta mikäli olet lapseni koulussa töissä, niin saat lukea tästä eteenpäin vasta kesäkuun ensimmäisenä päivänä. :)

En voi kuitenkaan jättää tämän postauksen julkaisemista sinne saakka, koska tästä saattaa olla hyötyä jollekin muulle.

Kävin tänään hankkimassa lasten opettajille Kiitos kun olet kestänyt -lahjoja. Tuusulan Rantatiellä on aivan ihana paikka juuri tähän tarkoitukseen, Memories Marin Putiikki. Ostin saippuoita.

 
 
 
 
 
Opettajia ja avustajia on lapsilla yhteensä kahdeksan, mutta hupsista, ostin "vahingossa" yhdeksän pakettia. Joudun varmaan ottamaan yhden saippuan omaan käyttöön. :)
 
Saippuoiden lisäksi tarjolla oli paketteja joissa oli teetä, kahvia ja kahvimittoja, tiskiharjoja ja -rättejä. Sitten oli ihania tuoksukynttilöitä, peltirasioita täynnä erimakuisia pastilleja, kauniita astioita... Ei sitä voi kertoa, menkää katsomaan! 

4 kommenttia:

 1. Näin opena olen hyvin tyytyväinen ideaasi. Ja jo se että olet ajatellut asiaa etukäteen etkä tunnu kokevan sitä "pakkopullana".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on noissa lahjoissa aina ollut ajatuksena, että hankin jotain minkä voi käyttää ja kuluttaa pois. En halua ostaa mitään sellaista, joka jää täyttämään kaappia. Eikä se tosiaankaan ole pakkopullaa, pieniä muistamisia on kiva hankkia. :)

   Poista
 2. Oletpa löytänyt ihania lahjoja! Kauniit paketit, ja sisältö varmasti käyttöön tulevaa!

  VastaaPoista