perjantai 2. toukokuuta 2014

Hyvitystä kerrakseen

Valitin jokin aika sitten Lankamaailman olemattomasta hyvityksestä täällä. Sitten laitoin lähes saman valituksen Lankamaailman Facebook-sivulle. Siellä reagoitiinkin asiaan heti. Pyydettiin ottamaan yhteyttä sähköpostitse ja kertomaan yhteystiedot. Tämän viikon alussa sainkin sitten paketin.


Olen siis edelleen Lankamaailman tyytyväinen asiakas. Lankalaihikseeni tämä teki +150g. Ahkerana saa olla jos meinaa miinuksella pysyä. :)

Sateenkaaripannulaput saivat seuraansa vielä kolmannen jäsenen. Täytteen väri vaihtui mustaan, joka olikin hieman ohuempaa kuin tuo valkoinen. Lankaa kului 40 grammaa.Sitten kuva tuliaisista, jotka veimme mummulaan vappuaattona. Nam!

4 kommenttia:

 1. Nyt vaikutti korvaus hyvältä lanka-asiassa. Pienet lisäykset eivät Lankalaihista kaada, eiväthän? Kivat patalaput ja niin kauniit punaiset sukat edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankalaihiksessa minulla oli tavoitteena, etten osta uutta lankaa, vaan teen niistä mitä kotoa löytyy. Siihen tavoitteeseen tuli pieni lipsahdus reilu viikko sitten, jonka heti täällä tunnustinkin. Mutta kuten sanoit, ei pienet plussat haittaa, kunhan suunta kuitenkin on lankojen vähenemiseen päin. :)

   Poista
 2. No olipa hyvä, että sait kunnollisen korvauksen ja tilanne korjattiin! On sitäpaitsi tyhmää, jos tällaiset jutut vaikuttaa siihen, ettei tee mieli asioida liikkeessä, jossa muuten on hyvät valikoimat. ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä hyvityksestä mielissäni. Ymmärrän että joskus tuotannossa tulee huonojakin keriä, mutta niin harvinaisia ne kai ovat, ettei niiden reilusta hyvittämisestä kyllä luulisi kaupalle paljoa miinusta tulevan. Ja kuten sanoit, tuollaisella on vaikutusta siihen missä asiakas jatkossa asioi.

   Poista