keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Rakkautta ensisilmäyksellä

Luulin olevani jo turvassa äkkirakastumisilta. Olin väärässä. Eilen se tapahtui. Olin Järvenpäässä, kävelin kohti parkkipaikkaa ja autoani. Katsoin oikealla olevaa näyteikkunaa ja PAM! En voinut muuta kuin katsella ja huokailla. Tiesin heti, että meidät oli tarkoitettu yhteen. Tulin kotiin ja kerroin asian miehelleni. Raahasinpa hänet vielä klo 22 aikoihin samaan paikkaan tätä rakkauttani katsomaan. Siinä se oli edelleen, Singer 160.

 
Mieheni onneksi ymmärtää miten tärkeätä on harkita hankintoja. Niinpä hän oli tänään lähes puoli päivää töissä ja vasta sitten menimme Singerin ostamaan. Nyt se on kotona, yläkerrassa omalla paikallaan ompelupöydällä.
 
Jos mieltänne askarruttaa sellaiset asiat, kuin eikö minulla ollut ennen ompelukonetta, niin voin kertoa että oli. Jos mietitte oliko se huono tai rikki, kerron ettei kumpaakaan. Tuo upea Singer nyt vaan halusi muuttaa meille, ja mikä minä olen vastaan sanomaan. 

8 kommenttia:

 1. Onnea! Onpa kaunis kone! Minullekin kelpaisi tuollainen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kaunis. Nyt kun olen ennättänyt vähän kokeilla, niin hyvin tuntuu ompelevankin. :)

   Poista
 2. Hienoa, toimit ja hankit koneen. Sen kyllä tietää, kun omansa löytää. Onnea ja mukavaa ompelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä niin heräteostos kun olla voi, mutta yhtään ei kaduta. Ihana kone! :)

   Poista
 3. Kaunis kone! Olenkohan minä mahdottoman tylsä kun kysyn mielipidettäsi käytön kätevyydestä? Ja käyntiääni? On nimittäin ollut harkinnassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tylsähän sinä et ole, vaan tiedonhaluinen. :) Käyttäkokemusta on vasta yhdeltä illalta, mutta hyvältä vaikuttaa. Erityisen kiitoksen saa tuo iso taso, jossa on helppo kangasta pitää suorana, sekä käännellä. Ääni on tasainen hurina, aika hiljainen.

   Poista
 4. Joku mua vetää tänne blogisi puoleen eikä vähiten tuo ompelukone. Vaikka olen Bernina-koneen omistaja, niin voisin tuollaisen kaunottarenkin kyllä hankkia kakkoskoneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kone on kyllä niin huippukaunis! Enhän minäkään oikeastaan olisi uutta tarvinnut, vanha Elna toimii hyvin. Tuo vaan on niiiiiin kaunis. :)

   Poista