keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Ja taas...

Sukat! En tajua mikä minuun on nyt mennyt. Ei muuta kuin sukkaa sukan perään. Toisaalta olen tässä kuussa taas istunut lääkäreiden ja sairaaloiden odotushuoneissa normaalia enemmän, ja mikäs sen parempi työ niihin paikkoihin kuin sukat. Ja koska huomenna olen siellä taas, menenkin tästä valitsemaan lankoja seuraaviin sukkiin. :D

 
 

Lankoina 7 Veljestä, Pirtin Kehräämöä, Fluormaniaa ja Villeä. Langankulutus yhteensä 208 grammaa.

12 kommenttia:

 1. Neule on kyllä paras kaveri sairaalassa istumiseen :-)
  Aurinkoista kevättä toivottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan paras! Ja just tällainen missä ei tarvitse seurata mitään kaavioita, voi heittää kassiin heti kun nimensä kuulee. :)
   Samoin sinulle, aurinkoisia kevätpäiviä!

   Poista
 2. Ihania kuten aina ennenkin ♥ ja mikäs sukkia tehdessä, kun nämä meidän ilmat on vähän tämmöisiä kylmiä ja kosteita. Villasukkien käyttö ei ainakaan meillä riipu vuodenajoista, ku eihän sitä tiedä sataako jussina lunta vai vettä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin, kyllähän villasukat kuuluu suomen suveen aivan siinä missä uikkaritkin. :)

   Poista
 3. Ihania sukkia jälleen. Sukkien neulominen on niin rentouttavaa puuhaa, ajatus voi kulkea omia polkujaan ja kädet tekee tuttua tutunpaakin työtä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on just noin kun sanoit. Mukava olla sellaisiakin töitä, mitä täytyy tehdä ajatuksen kanssa, mutta kyllä yhdet sukat on oltava koko ajan puikoilla niitä hetkiä varten kun ei jaksa ajatella. :)

   Poista
 4. Ihania, jälleen kerran! Ja täällä toinen sukkien neuloja. =) Nykyään on puikoilla jo kahdet sukat kerrallaan, sillä auton kyydissä (siis repsikkana) istuessa neulominen on ihan välttämätöntä. =) Vaan kun kyydissä ollessani mun on katseltava ulos ikkunasta, on oltava kahdet siksi, että kantapään kohdalla pitää katsella myös sitä kantapäätä. Niinpä, kun kantapää tulee vastaan, voi kaivaa kasissta seuraavan. =) Nuo odotushuoneet vaan eivät aina ole ihan mukavia paikkoja, joten toivottavasti saat neuloa jatkossa vähän vähemmän siellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autossa on aivan pakko neuloa! Paitsi ajaessa. :) Aikahan menisi muuten ihan hukkaan. :)

   Poista
 5. Sukille on aina käyttöä, ja kauniile sukille vielä enemmän!
  Tämä on kyllä niin veikeä malli, että näitä pitäisi värkätä itsellekin monen värisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään tästä mallista kovasti, hauska kun raidat ovatkin eripäin kuin yleensä. :)

   Poista
 6. Villasukkavuosi on blogin nimi, joten ihan otsikon mukaanhan tässä mennään, villasukkia läpi vuoden. ;) Kyllä se villasukka mullakin usein on se paras peruskäsityö, mihin tulee tartuttua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpäs sen sanoit! Näitähän täällä pitää näkyäkin. :)

   Poista