keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Keskenkaiken

Olen kunnostautunut JyJu-projekteissani. Se tarkoittaa, ettei paljonkaan ole valmiina, mutta monen monta kesken.

Valmiiden listaa täydentää kaksi paria sukkia. Ensin esittelyssä JyJu13.

 
Lankoina Regian Fluormania ja Novitan 7 Veljestä. Ajatuksena tehdä sen verran pitkät varret, että Fluormanian molemmat värit ennättävät tulla esiin. Mutta kuinkas sitten kävikään...

 
...sukista tuli aikamoisen eripariset. Jos olisi itselleni, ei haittaisi. Kaikki eivät kuitenkaan pidä noin erilaisista. Koska lankaa oli vielä jäljellä, päätin tehdä toiset. Ajatukseni mukaan saisin molemmille sopivammat parit. Mutta kuinkas taas kävikään...
 


...sainkin aivan uudenlaisen värityksen. Näistä tuli JyJu 15. Päätin että muutkin kuin minä saavat pitää "eripari" sukista. :) Langankulutus molemmissa pareissa oli 104 grammaa.

Jyju 14 on myös aluillaan. Möbius-huivi silkistä.

 
Möbius on jännä neulottava, jo silmukoiden luomisesta saakka. Siinähän silmukat luodaan kierteellä olevalle, kaksinkertaiselle pyörölle. Eli kun luo esim. 160 silmukkaa, neulottavaksi yhdelle kerrokselle tuleekin 320 silmukkaa. Veikeetä!

 
Työ kasvaa neuleen keskeltä ylös- ja alaspäin. Alla olevassa kuvassa olen neulonut muutaman kerroksen pelkkää oikeata, kierteestä johtuen puolet neuleesta näkyy nurjana. Kuten huomaat, osaan selittää asiat selkeäsi. :D


Lanka on aivan ihanan pehmoista silkkiä. Nimestä ei tietoakaan, ostettu Lentävästä Lapasesta.

JyJu 12 on Novitan mustasta ja Sateenkaaresta illuusioneulesukat.

 
JyJu 16 on koukuttu lapanen. Lankoina Metsäpuron 100% villa, sekä Novitan Nalle.
 


Ja koska Fluormaniakerä ei loppunut kaksiin tasaraitasukkiin, on siitä nyt tulossa mielialasukat. JyJu 17.

Eipä sitten muuta kun hommiin! :)

12 kommenttia:

 1. Mie kyllä huolisin nuo ekat fluormania jalkaani milloin vain :) eikä huolta varmaan yli 50% kanssaneulojista kuuluu tähän sakkiin jolla ei riitä kahdekäden ja jalan väkäset laskemaan keskeneräisiä töitään ;) minä niihin mukaan lukien?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nemira. Muistan sinut jos eivät kelpaa suunniteltuun kohteeseen. :)
   Ja hyvä tietää, että vertaistuestakaan ei ole puutetta. :D

   Poista
 2. Nuo ensimmäiset sukkasi ovat kyllä käsittämättömän hauskat. Sain niistä inspiraation tehdä vielä samanlaiset Peppi Pitkätossu -sukat. Kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. Olisi pitänyt aloitukseen laittaa enemmän silmukoita, niin olisi voinut vielä pidemmät neuloa. Ehkäpä sitten seuraavat... :)

   Poista
 3. Oletpa ollut ahkera ♥ Sateenkaari on kyl aivan ihanan väristä. Mun on pakko varmaan ostettava sitä pari kerää varastoon. Ihan vain varmuuden vuoksi =) Ihanaa torstaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä jo varastoon kuusi sateenkaarta hain, tosin ehkä täytyy vielä jokunen lisää... :)

   Poista
  2. Kiva että on tullut perille. :)

   Poista
 4. Aivan mainiot nuo "eripari sukat" ihanan väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kovasti tuosta Fluormanian ja mustan yhdistämisestä. Se ikäänkuin vielä korostaa noita kirkkaita värejä.

   Poista
 5. Oi! Oletpa ollut tosi ahkerana! Itsellä on hirvittävä tarve saada aina liukuvärjätyllä langalla samanlaiset sukat aikaiseksi. Pitäisi opetella tästä ahdasmielisyydestä pois! :) Toisen tekemänä kelpaa kyllä varsin hyvin eripari sukat. Upeat värit noissa kaikissa sukissa. Tuo musta antaa tosi kivan kontrastin noihin värikkäisiin lankoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen työn aloittaminen on helppoa, ahkeruutta on saada kaikki valmiiksi. Katsotaan nyt sitten. :)
   Minulla ei tarvitse sukista tulla samanlaisia, mutta noissa ensimmäisissä hieman yllätyin kun tuli noin täysin eriväriset. Tuosta mustasta olen täysin samaa mieltä, se ryhdistää noita värejä.

   Poista