tiistai 17. maaliskuuta 2015

Minä vaan tiskaan astioita...

Ei vainkaan. Virkkasin kuitenkin taas tiskirättejä. Muistan kyllä että joskus kauan sitten kun olin lapsi... Oho, mitäs minä nyt. Siis piti sanoa että hetki sitten kun olin lapsi, isovanhempieni ikäiset naiset tiskasivat tiskiräteillä. Aika omituiselta tuntuisi.

JyJu nro 6 on Blend Bamboosta virkatut tiskirätit.

 
Varastoista löytyi neljä kerää, mikä tekee kahdeksan valmista rättiä. Ohje löytyy täältä.


Langankulutus 189 grammaa.

Olen saanut puikoille myös viimeisen JyJuni. Siitä tulee itselleni jonkinmoinen neuletakki. Lankana superihana Madelinetosh.
Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

Marjaana

8 kommenttia:

 1. Upeita tiskirättejä, vaikka toisaalta rätti on halventava nimi noin kauniille liinalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. Ehkä alammekin käyttämään nimeä tiskiliina. :)

   Poista
 2. Onpas kivan mallinen ohje tiskirättiin! :) Pitää kokeilla itekin tehä, oon aiemmin tehny vaan niitä pyöreitä. Lankamaailmassa tais olla tarjouskin noista Blend Bamboo -langoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Itse tykkään tästä mallista kovasti, helpolla hyvännäköistä pintaa. :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä nätti malli! Ja tiskirättejä on kiva tehdä, vaikka näyttää kyllä näin kirjoitettuna aika omituiselta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rätti on kyllä oikeasti kamala sana! Ehkä alamme käyttämään Kosotädin lanseeraamaa liinaa. Ovat tästä eteenpäin siis tiskiliinoja. :)

   Poista
 4. Tosi sieviä tiskiliinoja! Mulla on kans tuota Blend Bambua kaapissa odottamassa liinaksi pääsyä, mutta en ole vielä päässyt niihin käsiksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin näppärä jokapaikantyö, että niitä vaan tulee, tulee, tulee... Autossa, odotushuoneessa, kahviossa, koulutuksessa, missä tahansa. :)

   Poista