sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Jokin hartioille

Sain tyttäreni anopilta joululahjaksi lankaa, paras lahja mitä neuloosikko voi saada. Pari kuukautta langat viihtyivät syrjässä, mutta sitten alkoi itää ajatus mitä niistä saattaisi tulla. Se oli Jotain hartioille. Nyt se Jokin on valmis, en vaan vieläkään tiedä mikä se on nimeltään.

 
 
Voi hyvänen aika näitä minun kuviani! Olin niin onnellinen kun sain tyttäreni taas malliksi. Siinä sitten aseteltiin Jotain harteille ja napsin kuvia. Olin oikein tyytyväinen, siihen saakka kunnes näin kuvat tässä. Pyykkitelineet olohuoneessa, pöytä täynnä romua... :D
 
Sitten teko-ohje. Ota neljä kerää lankaa, 50g/kpl. Luo puikolle 60 silmää. Neulo aina oikein kolme kerää. Tee kappaleen molempiin päihin resorit sukkapuikoilla, käytä viimeinen kerä niihin puoliksi. Valmis.  Lankana Novitan Silmu, 36% mohair, 33% polyamidi, 31% akryyli. Langankulutus 198g.

4 kommenttia:

 1. Hihatin tai hartialämmitin, ei ihan lukunuttu, kun edessä ei ole mitään. Kaunis, pehmeä ja käytännöllinen asuste. Lanka on todellakin mainio lahja neuloosin oireissa pyörivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt sillä on nimi. Mainio asuste tosiaankin, käytössä paljon parempi kuin huivi. :)

   Poista
 2. Hihatinta minäkin olisin ehdottanut :) Tosi kaunis ja varmasti lämmittää kivasti hartioita! Enkä itse kiinnittänyt huomiota pyykkitelineisiin tai tavaroihin pöydällä ennen kuin sanoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omissa kuvissa tuollaiset asiat näkee, ei ikinä toisten kuvissa. Tytär kysyi pitääkö ottaa uudet kuvat, sanoin että elämäähän se vain on, antaa näkyä. :)

   Poista