maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vanhat videot

Mitä kaikkea voisi tehdä vanhoista videonauhoista? Olen joskus kutonut mattoa niin että yhtenä kuteena on ollut kolminkertainen videonauha. Mietin kuitenkin että olisiko jotain hiukka pienempää mitä videonauhasta voisi tehdä, sillä materiaalia kyllä riittää! Kokeilin illalla virkkausta, ajatuksena tehdä jonkinlainen pieni kori.


Lankalaihiksen kannalta tämä on huono työ, nauha on lähes painotonta. :)

6 kommenttia:

 1. Mä virkkasin trikookuteen kanssa koriksi. Yksistään on aika hankalaa työstettävää. En vain oo enää uskaltanut käyttää, kun siitä vissiin jotain myrkkyjä irtoo.... Kannattanee ainakin virkata hanskat kädessä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin nähneeni jossain tuosta virkatun korin, mutta nyt kun luin kommenttisi, niin tuli mieleeni että ehkä siinäkin korissa oli jotain videonauhan lisäksi. Täytyy niinkin kokeilla. :)

   Poista
 2. Olen virkannut kaksi kassia. Videonauha on aika raskasta virkattavaa, mutta kun sisulla vie työn loppuun, on tulos aika kiva. Mustan matonkuteen kanssa virkattuna näyttää tosi kivalta eikä kiillä niin paljon. Näpit oli pienenkin virkkutuokion jälkeen mustana. Hanskoja suosittelen minäkin ja korit pesuun kun valmistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten minua tuossa virkkaamisessa ärsyttää se natina mikä nauhasta kuuluu. Hanskoja en ole tarvinnut, koska virkkaan nauhasta jonka molemmat puolet ovat kiiltäviä, silloin siitä ei irtoa hiiltä, kuten nauhasta jonka toinen puoli on matta.

   Poista
 3. Hahaa! =D Juuri tänään mietin, että varastossa olisi laatikollinen vanhoja vhs:iä, ja että mitähän niillekin tekisin. Ja täällähän sitä heti oli ideaa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli laatikollinen jo menossa roskiin, mutta kuistilta pelastin ja aloin virkata. Kangaspuissa olen kutonut nauhaa mattoon sekä laukkukankaaseen.

   Poista