tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tieteellistä tutkimusta

Kävin vanhempieni luona. Vein äidilleni uudet koivupuikot ja sain tilalle hänen ikivanhat metalliset. Huvikseni kotona punnitsin uudet ja vanhat.

 
Kuvassa olevat KnitPron Cubicsit painavat yhteensä 11 grammaa ja äitini rautaiset painavat 55 grammaa. Molempien puikkojen koko on 3. Kokeilin hieman tuota rauta-aikaista, kyllä oli neulominen raskasta!
 
Tästä tieteellisestä tutkimuksesta rasittuneena menin ja ostin herkkuja.
 
 
Kävin pH7 tehtaanmyymälästä hakemassa laatikollisen macaronsseja ja pari leipää. Nyt alan maistelemaan miltä "Suomen paras leipomo"-tuotteet maistuvat. 
 


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tutkimustulos puikojen painosta. Ennen neulottiin paljon itsekehrätystä villasta, joka oli karheampaa kuin nykyiset sukkalangat. Toki maahamme on ennekin tuotu ulkomaalaista lankaa, pehmeää ja miellyttävää, helppoa neuloa. Entiset puikot kestivät katkeamatta, mutta kyllä ne taipuivat, ainakin minun pienissä sormissani koulutyttönä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin muistan minäkin ne kouluaikaiset vääntyneet sukkapuikot. Ihmetellä kyllä täytyy miten ne oli saatukin siihen kuntoon, sillä nuo äitini puikot ovat kyllä niin kovat, ettei ihan heti väänny.

      Poista